HAARALAN VERKKOKAUPPA ON UUDISTUNUT!

0

Ostoskorisi on tyhjä

VAATTEET
 • KOTI JA PUUTARHA
 • Amerikkalaiset Traeger-pellettigrillit nyt Haaralan Kaupasta

  Amerikkalaiset Traeger-pellettigrillit nyt Haaralan Kaupasta

  Ruoka on täällä Haaralassa asia, josta emme mielellään tingi. Hyvä ruoka ravitsee vatsan ja jopa mielen, kun kokoonnutaan yhteen perheen ja ystävien kera aitojen makujen äärelle. Parhaimmillaan se tuo nautinnon silloin, kun sen aineksia on kasvatettu omalla kasvimaalla, ja ne valmistetaan muutaman askeleen päässä suoraan lautaselle.

  Hyvään ruokaan tarvitaan paitsi laadukkaat raaka-aineet, myös kunnon välineet. Nyt Haaralan Kaupalta löytyvät amerikkalaiset Traeger-pellettigrillit, joilla voi paitsi grillata, myös savustaa, hauduttaa tai vaikka paistaa.

  Itse asiassa Traeger on ruuan ystävän unelmagrilli juuri monipuolisuutensa ansiosta. Samalla kertaa grillissä voi valmistaa vaikkapa lihaa ja paistaa jälkiruokapiirakkaa, eivätkä maut sekoitu tehokkaan lämmön- ja savunkierron takia toisiinsa.

  Valikoimastamme löydät laadukkaiden grillaustarvikkeiden lisäksi herkulliset Traegerin grillauskastikkeet sekä mausteet, joilla viimeistelet makuelämyksen lopullisesti kohdilleen.


  Miksi grillata pellettigrillillä?

  Pellettigrillin ehdoton ykkösominaisuus on aito, puun savulla grillatun ruuan maku. Maku tulee 100% luonnollisista, puristetusta puusta valmistetuista puupelleteistä, jotka antavat ruokiin erinomaisen maun. Aromia voit hienosäätää juuri pellettien avulla: valitse vaikkapa pekaanipuupellettiä nyhtöpossulle ja omenapellettejä kasviksille tai leivoksille.

  Pellettigrillillä ruokaa tehdessä kannattaa grilli esilämmittää hyvin. Mallista riippuen esilämmitys kestää noin 10-15 minuutin ajan. Sen jälkeen grilli huolehtii itse sopivan lämmönsäätelyn automatiikkansa avulla.

  - Pro Series 22 grillissä lämpötilaa voi seurata erillisen Meater 2 Plus -lämpömittarin avulla, mutta Pro 575 ja Ironwood-malleissa grillauksen tai savustuksen edistymistä voi seurata myös Traegerin omasta sovelluksesta, kertoo Haaralan Kaupan myymäläpäällikkö Anni Uusitalo.

  Traegerin oma äppi onkin grillimestarin monitoimityökalu, sillä siitä voi säätää kaiken muun, paitsi käynnistää grillin. Jos savustuksen aikana haluaa lisätä savua grilliin, onnistuu se sovelluksen Super Smoke-toiminnon avulla. Myös lämmön hienosäätelyn voi hoitaa etänä vaikkapa mökkilaiturilta grillin pöhistessä terassilla. Sovelluksesta löytyy myös erittäin laaja valikoima reseptejä, joista sovellus hakee automaattisesti muun muassa tarvittavat lämpötilat. Lisää reseptejä voi ladata verkosta.

  Pellettigrillin käyttö on turvallista, sillä se ei leimahda eikä tuota rasvapaloja. Sen erittäin kestävä ja tukeva rakenne kestää vuosia, eikä se lennä tuulisellakaan säällä pitkin pihoja.

  Traeger on helppo pitää puhtaana

  Traeger-grillien kasaus on helppoa, sillä ne toimitetaan isoina komponentteina, jotka selkeiden ohjeiden avulla kasaa valmiiksi puolessa tunnissa. 

  - Traegerin pellettigrilleihin on saatavilla laaja valikoima lisätarvikkeita, joiden avulla grilli on helppo pitää puhtaana. Drip Trayn avullavoi suojata pintoja pinttyneeltä rasvalta ja Bucket Linerkerää paiston aikana kertyneet rasvat siististi alumiinipurkkiin, jonka voi sen täyttyessä vaihtaa uuteen. Pellettien palamisesta muodostuneet tuhkat voi niiden jäähdyttyä imuroida siististi pois grillistä, Anni kertoo.

  - Lisäksi grilliä voi tuunata mieleiseksi erilaisten pidikkeiden, koukkujen ja tankojen avulla. Esimerkiksi Roll Rack-rullatelineeseen saa kätevästi aseteltua vaikkapa talouspaperi- tai alumiinifoliorullat.

  Katso oheisesta videosta Haaralan kaupan grilliosaston sekä Traeger-grillien esittelyvideo. Kaupalla myymäläpäällikkömme Anni on grilliexpertti, joka auttaa sinua oikean grillin valitsemisessa.  Haaralan Kaupan aukioloajat kesällä 2024
  Haaralan Kaupan aukioloajat kesällä 2024

  Haaralan Kauppa on kesäkaudella auki myös arkisin. Katso aukioloaikamme tästä uutisesta.
  Lue lisää
  Carhartt R01 lappuhaalarit - Klassikko jo syntyessään
  Carhartt R01 lappuhaalarit - Klassikko jo syntyessään

  Jos jokin amerikkalaisen työvaatekulttuurin tuotteista on saavuttanut klassikon maineen, on se perinteiset "amerikanruskeat" eli Carhartt Brown -väriset Carhartt R01 -lappuhaalarit. 
  Lue lisää
  Upea Stanley Rose Collection tuli Haaralan kaupalle
  Upea Stanley Rose Collection tuli Haaralan kaupalle

  Stanleyn termostuotteet ovat saavuttaneet vuosikymmenten saatossa klassikon maineen. Nyt löydät meiltä myös upean vaaleanpunaisen Stanley Rose Collection -sarjan.
  Lue lisää