TERVETULOA KOTIMAISEEN VERKKOKAUPPAAN!

0

Ostoskorisi on tyhjä

VAATTEET
 • KOTI JA PUUTARHA
 • Avoimet maatilat - Taste of Häme tapahtuma kaupalla 13.7.2024

  Avoimet maatilat - Taste of Häme tapahtuma kaupalla 13.7.2024

  Olemme jälleen mukana Avoimet maatilat - Taste of Häme -tapahtumassa, joka järjestetään lauantaina 13. heinäkuuta klo 10-16 välisenä aikana. 

  Päivän aikana tapahtumaan osallistuvat maatilat ja muut maaseudun yritykset, kuten panimot, marjatilat ja lifestylekaupat, avaavat ovensa vierailijoille koko Hämeen alueella. Voit ostaa mukaan kotiinviemiseksi lähiruokaherkkuja ja tuotteita suoraan niitä tuottavilta ja myyviltä tiloilta sekä tutustua maaseutuyritysten toimintaan.

  Haaralan Kaupalta voit hankkia mukaasi Haaralan Hunajatehtaan Lähihunajaa sekä lifestylekauppamme tuotteita, joihin kuuluvat mm. Carharttin ja Dickiesin vaatteet, Mechanixin hanskat, Traegerin grillit sekä Stanleyn, Leathermanin, By Bensonin, Ernstin ja Ib Laursenin tuotteet.
  Kaupalla on luvassa runsaasti erikoistarjouksia, joista kerromme tarkemmin tapahtumaviikolla kaupan somekanavissa. Kannattaa siis ottaa seurantaan Haaralan Kauppa Instagramissa ja Facebookissa.

  Päivän aikana paikalla on myös kokki Sebastian Salaja tarjoilemassa maistiaisia suoraan Traegerin Ironwood -grillistä. Pihalta löytyy myös vanhojen maataloustarvikkeiden rompetori sekä pihakirppis.

  Tänä vuonna meillä ei ole päivän aikana esillä maatalouskoneita, mutta muutama vanha auto ja traktori löytyy pihalta erityisesti lasten iloksi.

  Päivän aikana ovensa avaavat monet muutkin kohteet, joten kannattaa suunnitella mielenkiintoinen reissupäivä hyödyntäen Taste of Häme -sivustolta löytyviä esittelyjä.

  Löydät ne allaolevan linkin kautta:

  https://tasteofhame.fi/taste-of-hame/


  Amerikkalaiset Traeger-pellettigrillit nyt Haaralan Kaupasta
  Amerikkalaiset Traeger-pellettigrillit nyt Haaralan Kaupasta

  Nyt grillataan! Koska rakastamme hyvää ruokaa, haluamme tarjota sen valmistamiseen kunnon välineet myös asiakkaillemme. Haaralasta saat nyt myös amerikkalaiset Traeger-pellettigrillit.
  Lue lisää
  Haaralan Kaupan aukioloajat kesällä 2024
  Haaralan Kaupan aukioloajat kesällä 2024

  Haaralan Kauppa on kesäkaudella auki myös arkisin. Katso aukioloaikamme tästä uutisesta.
  Lue lisää
  Carhartt R01 lappuhaalarit - Klassikko jo syntyessään
  Carhartt R01 lappuhaalarit - Klassikko jo syntyessään

  Jos jokin amerikkalaisen työvaatekulttuurin tuotteista on saavuttanut klassikon maineen, on se perinteiset "amerikanruskeat" eli Carhartt Brown -väriset Carhartt R01 -lappuhaalarit. 
  Lue lisää