HAARALAN VERKKOKAUPPA ON UUDISTUNUT!

0

Ostoskorisi on tyhjä

VAATTEET
 • KOTI JA PUUTARHA
 • Haaralan Tilan verkkokauppa on uudistunut

  Haaralan Tilan verkkokauppa on uudistunut

  Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme! Haaralan tilan verkkokauppa on talven aikana rakennettu täysin uusiksi  ja olemme vihdoin päässeet avaamaan sen ovet asiakkaillemme. Uusi kauppa tarjoaa entistä paremman ostokokemuksen ja laajemman tuotevalikoiman juuri sinulle, joka rakastat rouhean klassista, maaseutuhenkistä elämäntyyliä.

  Haluamme inspiroida sinua sekä täällä verkkokaupassa, kivijalkamyymälässämme Orimattilan Pakaalla sekä somekanavissamme Instagramissa, YouTubessa ja Facebookissa, löytämään oman elämäntyylisi klassisten ja aikaa kestävien brändien valikoimasta. Valitsemme kauppaamme vain tuotteita, joita olemme itse testanneet, ja joita voimme lämpimästi suositella myös sinulle.

  Valikoimamme ydin on kestävä laatu ja tyyli. Monilla tuotemerkeillämme on pitkä historia, esimerkiksi Carhartt on perustettu vuonna 1889 ja Stanley 1913, ja osa niiden tuotteista on säilynyt lähes muuttumattomina ensimmäisistä vuosikymmenistä lähtien. Carharttin takit palvelevat käyttäjiään uskollisesti vuodesta (tai vuosikymmenistä!) toiseen, ja se, jos joku, on mielestämme järkevää ja vastuullista kuluttamista.

  Kannustammekin hankkimaan sekä käyttöä että katsetta kestävän klassikon pikamuodin sijaan. Tyylistä ei silti tarvitse tinkiä, koska klassikot kestävät aikaa ja näyttävät hyvältä jokaisella vuosikymmenellä. Autamme ja opastamme sinua mielellämme näiden klassikoiden maailmaan.

  Verkkokaupastamme löydät saman valikoiman, joka löytyy myös kivijalkamyymälästämme Orimattilasta. Punatiilisessä vanhassa navettarakennuksessa sijaitsevalta kaupalta löydät lisäksi myös erikoiseriä ja mallikappaleita, Outlet-tuotteita ja eriä, joita olemme saaneet näppeihimme vain muutamia kappaleita. Silloin tällöin myytävänä voi olla myös Carharttin  vintagetuotteita. Kannattaa siis suunnitella vierailu myös paikan päällä.

  Kauppamme kehittyy eteenpäin vauhdilla, ja jo nyt huomaat verkkokaupassa uusia tuoteryhmiä puutarhan ja kodin tuotteiden saralla. Myös pikkutyypeille löytyy kaupasta pieni setti vaatteita vanhempien vermeiden mukaisesti.

  Kehitämme koko ajan uutta, joten poikkea meille kylään joko verkkoon tai kivijalkakauppaamme tutkailemaan uusia tuulia. Ja liity mukaan postituslistallemme, niin kuulet uutiset ensimmäisten joukossa!

  Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uudistettuun verkkokauppaamme. Kuuntelemme mielellämme palautetta ja kehitysideoita, miten voisimme palvella sinua entistäkin paremmin.


  Ari ja Satu
  Haaralan kauppiaat

  Haaralan tilan kauppiaat Ari ja Satu.

  Kuva: Henriikka Seppälä/Studio Arkadia


  Carhartt R01 lappuhaalarit - Klassikko jo syntyessään
  Carhartt R01 lappuhaalarit - Klassikko jo syntyessään

  Jos jokin amerikkalaisen työvaatekulttuurin tuotteista on saavuttanut klassikon maineen, on se perinteiset "amerikanruskeat" eli Carhartt Brown -väriset Carhartt R01 -lappuhaalarit. 
  Lue lisää
  Upea Stanley Rose Collection tuli Haaralan kaupalle
  Upea Stanley Rose Collection tuli Haaralan kaupalle

  Stanleyn termostuotteet ovat saavuttaneet vuosikymmenten saatossa klassikon maineen. Nyt löydät meiltä myös upean vaaleanpunaisen Stanley Rose Collection -sarjan.
  Lue lisää
  Carhartt mitoitus - Mitä kannattaa huomioida oikeaa kokoa valitessa?
  Carhartt mitoitus - Mitä kannattaa huomioida oikeaa kokoa valitessa?

  Carhartt vaatteiden mitoitus saattaa aiheuttaa päänvaivaa, kun olet valitsemassa sopivaa kokoa. Lue blogistamme, mikä ero on Carhartt Loose Fit ja Regular Fit mitoituksella, ja mitä kannattaa huomioida oikeaa kokoa valitessa.
  Lue lisää