HAARALAN VERKKOKAUPPA ON UUDISTUNUT!

0

Ostoskorisi on tyhjä

VAATTEET
 • KOTI JA PUUTARHA
 • Upea Stanley Rose Collection tuli Haaralan kaupalle

  Upea Stanley Rose Collection tuli Haaralan kaupalle
  Stanleyn historia alkoi vuonna 1913, kun keksijä Willian Stanley Jr keksi yhdistää tyhjiöeristyksen ja teräksen lujuuden kannettavaan pulloon. Keksinnön tuloksena syntyi termospullo, joka piti kuuman juoman lämpimänä koko työpäivän ajan.

  Yli sadan vuoden ajan Stanleyn klassisen vihreitä termospulloja on näkynyt niin työmailla kuin eväsretkilläkin, ja pullosta on tullut todellinen klassikko. Termospullot ovat olleet ahkerassa käytössä myös täällä Haaralan tilalla, kun eväitä on syöty peltotöiden ohessa.


  Vuosikymmenten saatossa Stanleyn tuotevalikoima on laajentunut ja värivalikoima kasvanut. Tuotteet löytävät koko ajan uusia kohderyhmiä ja esimerkiksi TikTokissa Stanleyn suuret juomapullot ovat saaneet huikean suosion.

  Tänä vuonna brändi lanseerasi upean Rose Collection -sarjan, jossa termosklassikot ovat saaneet ylleen hempeän vaaleanpunaisen värin. Sarjaan kuuluu kahdeksan tuotetta: The Legendary Camp Mug, Classic ruokatermos 0.4 litraa, Classic termospullo 0.75 litraa, erityisesti toimistokäyttöön sopivan TheAeroLight Transit 0.35 ja 0.47 litran mukit, The Trigger Action 0.35 litran muki, Quencher H2.0 sekä Iceflow Flipstraw Thumbler 0.89 litran juomapullot. Näistä suurin osa löytyy myös Haaralan kaupan valikoimasta. Löydät tuotteet täältä (Koti ja Puutarha/Koti/Ruuan säilytys).

  Stanleyn termostuotteiden avulla meistä jokainen voi kantaa kortensa kekoon kestävämpien kulutustottumusten rakentamisessa. Laadukkaat tuotteet palvelevat uskolliset jopa vuosikymmeniä, ja ottamalla kahvit aamulla kotoa mukaan termosmukissa tai -pullossa, voi helposti vähentää take-away-kahvien kulutusta ja sitä kautta turhan pahviroskan syntymistä.

  Stanley Rose Collection -sarjan tuotteilla on 25 vuoden takuu. Ne sopivat mainiosti myös esimerkiksi lahjaksi.


  Carhartt R01 lappuhaalarit - Klassikko jo syntyessään
  Carhartt R01 lappuhaalarit - Klassikko jo syntyessään

  Jos jokin amerikkalaisen työvaatekulttuurin tuotteista on saavuttanut klassikon maineen, on se perinteiset "amerikanruskeat" eli Carhartt Brown -väriset Carhartt R01 -lappuhaalarit. 
  Lue lisää
  Carhartt mitoitus - Mitä kannattaa huomioida oikeaa kokoa valitessa?
  Carhartt mitoitus - Mitä kannattaa huomioida oikeaa kokoa valitessa?

  Carhartt vaatteiden mitoitus saattaa aiheuttaa päänvaivaa, kun olet valitsemassa sopivaa kokoa. Lue blogistamme, mikä ero on Carhartt Loose Fit ja Regular Fit mitoituksella, ja mitä kannattaa huomioida oikeaa kokoa valitessa.
  Lue lisää
  Haaralan Tilan verkkokauppa on uudistunut
  Haaralan Tilan verkkokauppa on uudistunut

  Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme! Haaralan tilan verkkokauppa on talven aikana rakennettu täysin uusiksi  ja olemme vihdoin päässeet avaamaan sen ovet asiakkaillemme.
  Lue lisää